Равликова ферма JIFFY з дегустацією
Контактний телефон
063 923 82 23; 098 609 3352
Місце зустрічі:
пам`ятника воїнам-танкістам біля станції метро «Шулявська»
Тур проводиться в партнерстві з компанією "Богемія сервіс"
Життя стає набагато пікантнішим, коли воно стає смачніше!)
- Їх використовують в косметології,
- з них готують вишукані делікатеси в кращих ресторанах світу,
- їх ікра цінується в десятки разів дорожче чорної ікри ...
І все це - про їстівних равликів! Хотіли б спробувати популярний делікатес? - Рушайте з нами!
Програма туру.
Відправлення з Києва туристичним автобусом від пам'ятника воїнам-танкістам біля станції метро «Шулявська» о 12:00
12:30 прибуття на ферму.
Равликова ферма JIFFY - це цілий комплекс з вирощування равликів в умовах, максимально наближених до природних, а також екологічно чиста земля з садом, фруктовими деревами і овочевими парниками. Тут панує тиша, спокій і гармонія. Прогулюючись равликовою фермою і спостерігаючи за життям молюсків, ви ніби самі сповільнюєтеся від повсякденного ритму і починаєте відчувати життя в моменті. Це хороша можливість розслабитися, подумати, помріяти і привести думки в порядок.
Ви можете зустрітися і поспілкуватися з хазяїном ферми, його звуть Равличенко. Він проведе вам екскурсію по своєму господарству. У своїх колах його називають "Равликовою Вікіпедією". Тож ви точно будете в надійних руках).
Який равлик на смак?
В основному равлики вважаються родзинкою саме французької кухні. Але, повірте, на фермі JIFFY вміють фарширувати равликів не гірше, ніж у вишуканих європейських ресторанах. Фаршировані равлики ─ це не просто дивина, яку їдять на Заході. Це ритуал смакування і насолоди корисною і смачною їжею. Тут можна спробувати і равлики фаршировані по-Бургундськи, по-Діжонськи, Чизарела або Джиффі, а також котлети з м’яса равлика . Також з равликів роблять смачне і поживне рагу. А ще запікають в тісті, подають на канапе, додають в піцу, замотують в лаваш, вимочують у вині ... Зазвичай, будь-як приготованого равлика їдять з хрустким французьким багетом і запивають сухим вином.
Як проходить екскурсія?
На екскурсії ми почуємо багато цікавих фактів про равликів, про умови вирощування, їх історію і популярність в усіх кулінарних столицях світу. Равлики цікаві самі по собі в природі, але ще відомі корисними поживними властивостями. Гостям ферми можна брати равликів до рук. Уявляєте які у Вас будуть незвичайні та оригінальні фото?☺
А далі на Вас чекає "вершина насолоди" - дегустація равликового меню.
В гарному настрої, ситі та задоволені вирушаємо до Києва.
Цікаві факти про равликів:
Хоч здається, що равлик легка неповоротка істота, але все ж може втекти з поля. Він розвиває швидкість від 3 до 8 метрів на 1 годину. Тому всі паркани в равликових угіддях намазали біо-клеєм.
Равлики - гермафродити. І під час, «шлюбних ігор» можуть на свій розсуд визначити свою стать. Як зручно...☺
Вагітна самка, коли відкладає ікру, втрачає до 80% маси свого тіла. Зазвичай, вона відкладає до 180 ікринок.
Равлик - більш зубастий ніж акули! Власне цей молюск має 14175 зубів. Тому, не варто тримати равлики на шкірі більше 3-5 хв, а то хто знає - раптом він не в настрої☺ .
Орієнтовний час прибуття до Києва 15:00.
Вартість туру
Пакет СТАНДАРТ – 779 гривень/особа
У вартість входить:
- Обслуговування туристичним автобусом;
- Екскурсія по равликовій фермі
- Дегустація равликів (Сет асорті «4 Сезони», Ви зможете спробувати чотири види равликів по три штуки ).
Транспортний засіб проходить обов'язкову перед рейсову обробку (хімічну і миючу чистку, обробку поверхонь антисептичними засобами). В автобусі у вільному доступі знаходяться флакони з антисептиками і вологі антисептичні серветки. Обов'язковим є наявність і використання масок.
ВІДГУКИ